Despre mine

     Mă numesc Șovre Andrei Gabriel, sunt născut în Satu Mare , în momentul de față sunt student la facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca. Fotografia pentru mine este și va fi un hobby, deoarece fiecare fotografie pe care o fac, o fac din plăcere și din suflet. Acest website reprezintă oglinda muncii mele ca fotograf, muncă care este prezentată de la început și până acum, fapt pentru care, fiecare eveniment este sortat în ordine cronologică.
     Îmi place să fie un ambient cât mai plăcut între mine și client, să se simtă o relație de prietenie, deoarece zâmbetul și poziția în care stau ies cât mai naturale și cât mai impresionante, fapt pentru care glumele și buna dispoziție sunt indispensabile. Ca orice fotograf , fotografiile făcute sunt păstrate pentru o perioadă lungă și nedeterminată de timp, după ce sunt prelucrate sunt salvate și în backup, astfel încât să nu se piardă în urma deteriorării unui HDD.

          Cum a început fotografia pentru mine?
     Fotografia a început dintr-o joacă pe la vârsta de 12, atunci aveam primul aparat foto digital (un Olympus C765) și îl duceam cu mine la școală și începeam să fac fel de fel de fotografii (atunci telefoanele cu aparat foto nu prea erau așa performante). Peste 2-3 ani ani am ieșit cu un prieten foarte bun care și-a cumpărat un FujiFilm S1600 (era mai performant ca și al meu) și am decis să facem niște fotografii prin Grădina Romei, el s-a documentat înainte să ieșim legat de partea tehnică, și începea să îmi explice ce e ăla ISO, cum reglăm aparatul, iar acest lucru m-a fascinat.
     Treptat am început să mă documentez și eu, prin anul 2012 cumpărându-mi și primul kit DSLR, Nikon D5100 (cu clasicele obiective nikkor 18-55mm și nikkor 55-200mm, dar și blitzul SB-700), un aparat foarte bun și cu ajutorul căruia am reușit să câștig câteva concursuri de fotografie, atât pe școală cât și pe țară. Am început să fiu căutat pentru evenimente precum balul bobocilor, majorate, botezuri și nu în ultimul rândi nunți.

fotograf nunta satu mare
diploma fotografie nunta evenimente andrei sovre

     Tot în anul 2012 am început și cursurile pentru fotografie, unde am învățat mai multe despre compoziție, tehnică și reguli. Anul 2015 a fost un an mai special, deoarece atunci am ”intrat” mai puternic în evenimentele de tip nuntă. Tot atunci mi-am achiziționat și primul fullframe, un Nikon D610, dar și accesoriile necesare (obiective, blitz, stative, triggere, acumulatori, carduri etc.).

În anul 2016 am început să am din ce în ce mai multe evenimente, majoritatea fiind majorate, dar au fost și multe nunți foarte importante, unde am întâlnit miri deosebiți.